22-03-07

GEWOON EENS ONGEWOON 2007

MIDDELKERKE, voor één week culturele hoofdstad van Vlaanderen

GEWOON EENS ONGEWOON... 2007

Middelkerke even op zijn kop en in het nationale nieuws?????

 

Een hengel uit het venster van een flat op de tweede verdieping, een ruikertje messen en vorken in een vaasje, een oude worstenmachine in de etalage, een origineel geschilderd schoentje voor het raam, een 'kakstoel' met bloemen op de stoep, een radio uit de jaren 50 op de vensterbank, en ja zelfs fietsen in de bomen...en een futuristische brandweerwagen. Ze sierden de vorige jaren naast vele andere leuke dingen het straatbeeld van Middelkerke!

GEWOON 2005. (12) (Custom)

 

Meer dan 500 Middelkerkenaars namen deel aan het project 'GEWOON EENS ONGEWOON' en zetten Middelkerke in de week van de amateurkunsten (WAK) op een ludieke en kunstzinnige manier in de kijker. We haalden de kranten, radio en de regionale televisie!

GEWOON 2005. (52) (Custom)

 

We kregen heel wat positieve reacties van zowel bewoners als toeristen. Toeristen die speciaal naar Middelkerke afzakten voor een kunstwandeling door Middelkerke.

 

 

Dit jaar gaan we er weer voor en mikken op 1000 deelnemers! Middelkerke voor één week de meest kunstzinnige, boeiende (mag het ook 'zotte') en toeristisch aantrekkelijke gemeente in Vlaanderen. Het kan als iedere bewoner van groot-Middelkerke, dus ook jij hieraan meewerkt. En stel je voor, het kost niets, integendeel misschien brengt het iets op…!!!

http://gewooneensongewoon.skynetblogs.be

GEWOON 2005. (53) (Custom)

 

07:24 Gepost door RUDY MEGANCK MIDDELKERKE rudymeganck.skynetblogs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.