19-04-07

DOE MEE !!!!!

GEWOON EENS ONGEWOON

EDITIE 2007

GROOT-MIDDELKERKE OP ZIJN KOP?

LUDO COULLIER BASSEVILLESTRAAT LOMBARDSIJDE

 

EEN INITIATIEF VAN INGE DEMOEN EN RUDY MEGANCK

IN SAMENWERKING MET DE HELE MIDDELKERKSE BEVOLKING

VAN 20 APRIL TOT 6 MEI 2007

(

Bekers WAK 19-4-2007 008 (Custom)

 

Ludo Coullier  Bassevillestraat  Lombardsijde

 

Middelkerke even op zijn kop en in het nationale nieuws?????

 

Een hengel uit het venster van een flat op de tweede verdieping, een ruikertje messen en vorken in een vaasje, een oude worstenmachine in de etalage, een origineel geschilderd schoentje voor het raam, een 'kakstoel' met bloemen op de stoep, een radio uit de jaren 50 op de vensterbank, en ja zelfs fietsen in de bomen...en een futuristische brandweerwagen. Ze sierden de vorige jaren naast vele andere leuke dingen het straatbeeld van Middelkerke!

 

Meer dan 500 Middelkerkenaars namen deel aan het project 'GEWOON EENS ONGEWOON' en zetten Middelkerke in de week van de amateurkunsten (WAK) op een ludieke en kunstzinnige manier in de kijker. We haalden de kranten, radio en de regionale televisie!

 

We kregen heel wat positieve reacties van zowel bewoners als toeristen. Toeristen die speciaal naar Middelkerke afzakten voor een kunstwandeling door Middelkerke.

 

Dit jaar gaan we er weer voor en mikken op 1000 deelnemers! Middelkerke voor één week de meest kunstzinnige, boeiende (mag het ook 'zotte') en toeristisch aantrekkelijke gemeente in Vlaanderen. Het kan als iedere bewoner van groot-Middelkerke, dus ook jij hieraan meewerkt. En stel je voor, het kost niets, integendeel misschien brengt het iets op…!!!

http://gewooneensongewoon.skynetblogs.be

 

HOE INSCHRIJVEN

 

mail naar  info@rudymeganck.be

of info@ingedemoen.be en geef je naam, adres, deelgemeente door en hang aan je ongewone ding een geel kaartje (te verkrijgen in de bibliotheek, de Branding, de Bibliotheek)

Dan word je vermeld op de website en kan je een kunstwerkje winnen (er wordt er eentje per deelgemeente verloot en er worden er ook enkele verloot onder wie een affiche hangen heeft). Affiches te verkrijgen bij ons!

 

WE GAAN ERVOOR! DOE MEE!

11:51 Gepost door RUDY MEGANCK MIDDELKERKE rudymeganck.skynetblogs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.