17-06-11

POE - WEE - ZEE 2011

Met POE-WEE-ZEE werd aan alle Middelkerkenaars gevraagd om eens ongewoon te doen met ‘taal’.

Om even te grabbelen en te  sabbelen met letters, woorden, zinnen…een gedicht te schrijven, een slogan te lanceren, een pamflet te maken, een rijm te rijmen, een song te pennen, kortom te goochelen met taal. Gewoon eens ongewoon te doen, maar dan eens anders dan anders.

 

Ter gelegenheid van de afsluit van de eerste editie 2010 en de opstart van de editie 2011 werd een mini-zakkalendertje gedrukt met een fragment van een gedicht ingestuurd door Ludo Coulier alsook met de  website waarop een selectie van de inzendingen van de andere deelnemers zijn gepubliceerd.

 

 

 

P1090194 [].JPG

Afsluit 'Poe-wee-zee 2010'!

Enkele deelnemers van vorig jaar waren van de partij op het strand in Middelkerke en kregen de primeur van het minikalendertje met een fragment van een gedicht van Ludo Coulier (zie hieronder). Zij  kregen een attentie voor hun deelname.

Alle deelnemers van vorig jaar kunnen hiervoor nog terecht bij ons via mail (info@ingedemoen.be of 0497 90 34 19). De inzendingen (of fragment ervan) komen de volgende dagen alsook nog op deze site.

editie 2011

We gaan voor hetzelfde concept. Niet alleen individuele bewoners maar ook klassen, verenigingen, straten, wijken kunnen hieraan creatief deelnemen...! Inzendingen worden verwacht per mail tegen uiterlijk 15/09/2011! (info@ingedemoen.be

GO FOR IT! KRUIP IN JE PEN!

 

 

 

10:00 Gepost door RUDY MEGANCK MIDDELKERKE rudymeganck.skynetblogs | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.